Sabbaaydi-Silk Secret massage.

De Silk Secret massage revitaliseert uw huid en voorkomt ouderdomsverschijnselen.

Deze verzorgende gezichtsmassage bestaat uit:

Het reinigen van het gezicht door middel van het scrubben met Cocons van de zijderups.
Vervolgens een stempelmassage voor het gezicht, de hals en het decolleté met warme kruidenstempels van zijde. De ingrediënten van de zijdestempels en de zijde zelf maken de huid zijdezacht. Deze massage geeft de huid een echte oppepper, de rimpels vervagen. De droge huid wordt extra gevoed.

Wat voor cocons gebruiken we:

Wij werken uitsluitend met natuurproducten er vanuit gaande dat het 100% natuurlijk en diervriendelijk moet zijn. De zijdecocons die wij gebruiken zijn de cocons waaruit de zijdevlinder reeds is ontpopt. De cocon die overblijft is voor de zijde industrie niet langer van belang omdat bij de ontpopping de vlinder er een gat in heeft gemaakt. Derhalve kan er uit deze cocon geen lange zijdedraad meer gewonnen worden. De zijde van deze cocon is echter van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de zijde van de cocons waarbij de pop van de vlinder wordt gedood.

Samenstelling van de zijdestempels:

Kokosvlokken.

Limoenschil: Werkt sterk desinfecterend en zuiverend.

Limoenblad: Werkt desinfecterend en versterkt het immuunsysteem.

Mangostone: In Zuidoost Azië is de mangosteenvrucht bekend als de KONINGIN DER VRUCHTEN. De schil wordt gebruikt vanwege haar heilzame kwaliteiten. Deze bevat grote aantallen XANTHONEN! Dit zijn natuurlijke stoffen die in weinig andere vruchten voorkomen. In de mangosteenvrucht zitten 43 xanthonen . Deze werken als super ANTIOXIDANTEN. Mangosteen bezit ontstekingsremmende en anti-allergische eigenschappen. Mangostone ondersteunt het biologisch evenwicht, versterkt het immuunsysteem, versoepelt de gewrichten en heeft een positieve werking op de gezondheid. Tevens heeft het een antibacteriële werking in het hele lichaam.

De combinatie van deze vier ingrediënten revitaliseert de huid en voorkomt ouderdomsverschijnselen. De huid krijgt zijn vitaliteit en spankracht terug.